Eurowares ügyfélszolgálat:+36 (30) 132-7628+36 (30) 633-9360
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Közvetlen gyártói kapcsolat, kizárólag eredeti termékek értékesítése szakértelemmel és vevőközpontú ügyfélszolgálattal 2004 óta.
BialettiUfesa háztartásWacaco hordozható kávéfőzőkHoMedicsREVAMP ProfessionalMarley audioSalter
Marley
REDEMPTION ANC 2 True Wireless Fülhallgató (Krém)
Cikkszám: 758
REDEMPTION ANC 2 True Wireless Fülhallgató (Krém)
Marley
REDEMPTION ANC 2 True Wireless Fülhallgató (Krém)
Cikkszám: 758
  • Típusszám: EM-DE031-CE
  • Hangszóró átmérő: 10 mm
  • Frekvencia tartomány: 20Hz-20000Hz
  • Impedancia: 32 Ω
  • Érzékenység: 96 ±3dB@1KHz
Ár: 67.990 Ft
készleten

Részletes leírás

Fokozd a hangokat az új Redemption ANC 2 fülhallgatóval. Merész és magával ragadó hangzás kifinomult funkciókkal egy páratlan hallgatási élményért. 
Gördülékeny váltás aktív zajszűrés (ANC) és áttetsző (Ambient) mód között az ujjad érintésével, amellyel kontrollálhatod a környezet zaját. Élvezd a 6 órányi használati időt és további 3 ciklust a töltőtok segítségével, több, mint 24 órán át.
A Redemption ANC 2 hat magas-teljesítményű mikrofonnal lett ellátva, hogy az aktív zaj és visszhang szűrés közben a hangod mindig tiszta és jól hallható legyen. A fülhallgató kompatibilis a House of Marley applikációval, amivel többek között teljesen testre szabhatod a hangzást, érintés vezérlést és a párosítási nevet.

Kiváló hangzás
Redemption ANC 2 teljesen vezeték nélküli fülhallgatója elhozza az elképesztően részletes hangzást. Az aktív zajszűrésnek (ANC) és az áttetsző (Ambient) módnak köszönhetően eldöntheted, hogy mennyire engeded be a környezet zaját.

Prémium kényelem
Az ergonomikus illeszkedést a puha zselés fülbe helyezhető harangok biztosítják, hogy egész nap stabilan és kényelemben hallgasd kedvenc számaidat. A 3 különböző méretű harang közül kiválaszthatod azt, amelyik számodra tökéletesen illeszkedik.

Kényelmi funkciók
A Redemption ANC 2 hat magas-teljesítményű mikrofonnal lett ellátva az aktív zaj és visszhang kiszűrése érdekében. A mikrofonok kivételesen tiszta beszélgetést tesznek lehetővé. Ha a készüléked messze van, egyszerűen csak használd az érintés vezérlést a hangerő állítására, lejátszásra, megállításra vagy a következő szám léptetéséhez. Továbbá a beépített szenzor segítségével megállíthatod és újra elindíthatod a lejátszást az egyik fülhallgató be és kiemelésével a füledből. Aktív életstílushoz tervezve a fülhallgató IPX5 víz és verejtékezés elleni védelemmel van ellátva.

House of Marley Applikáció
Az innovatív iOS és Android rendszerekre elérhető applikációnk segítségével kiterjesztheted a funkciókat és az irányítást a Redemption ANC 2 fülhallgatóra. Felhasználóra szabott hangzás profilok (EQ), párosítási név és egyénre szabható irányítási funkciók. Gyors elérés a használati útmutatóhoz és a legújabb frissítésekhez, amint azok elérhetővé válnak.

Fenntartható anyagok
Redemption ANC 2 fülhallgató bambuszból, természetes fa rostokból, újrahasznosított műanyagból készült és 100%-ban műanyag-mentes újrahasznosítható csomagolásban szállítunk.

Termékadatok

Típusszám EM-DE031-CE
Hangszóró átmérő 10 mm
Frekvencia tartomány 20Hz-20000Hz
Impedancia 32 Ω
Érzékenység 96 ±3dB@1KHz
THD (Teljes harmonikus torzitás) <3%@100Hz - 10kHz
Mikrofon érzékenység -38dB+/38dB+/-1dB
Bluetooth verzió 5.0
Hatótávolság >15 m
Akkumulátor 50 mAh (fülhallgató), 400mAh (tok)
Lejátszási idő 6 óra fülhallgató, 24 óra tok
Töltési idő 2 óra (USB-C), 3 óra (10W vezeték nélküli töltővel)
Tömeg 58g

 

A kategória további termékei

© 2024 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálatok túlterheltsége miatt
csak a 2023. december 18-ig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni az ünnepek előtti kiszállítást.

2023. december 18 után leadott megrendelések kiszállítása már csak januárban fog megtörténni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére
xx
Miért vásároljon tőlünk?
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Az Eurowares Trading Kft. az oldalon megvásárolható termékek kizárólagos magyarországi importőre. Minden termékünk közvetlenül a gyártóktól származik, így ha tőlünk vásárol, biztos lehet benne, hogy kizárólag eredeti terméket fog kézhez kapni.
Szakértő segítség, megbízható információk Kollégáink jó termékismerettel, közvetlenül gyári információkkal felvértezve várják kérdéseiket az info@eurowares.hu email címen. Minden kérdésre igyekszünk azonnal, de maximum 24 órán belül szakértői választ adni. Sürgős esetben telefonon is készséggel állunk rendelkezésére.
Értesüljön újdonságainkról első kézből A forgalmazott márkáink Magyarországra újonnan bevezetett termékei teljes választékban garantáltan nálunk jelennek meg először, így oldalunkon elsőként találkozhat a legújabb fejlesztésekkel és különleges, egyedi kollekciókkal is.