Eurowares ügyfélszolgálat:+36 (30) 132-7628+36 (30) 633-9360
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Közvetlen gyártói kapcsolat, kizárólag eredeti termékek értékesítése szakértelemmel és vevőközpontú ügyfélszolgálattal 2004 óta.
BialettiUfesa háztartásWacaco hordozható kávéfőzőkHoMedicsREVAMP ProfessionalMarley audioSalter
Marley
POSITIVE VIBRATION XL ANC Vezeték Nélküli Fejhallgató
Cikkszám: 755
POSITIVE VIBRATION XL ANC Vezeték Nélküli Fejhallgató
Marley
POSITIVE VIBRATION XL ANC Vezeték Nélküli Fejhallgató
Cikkszám: 755
  • Típusszám: EM-JH151-SB
  • Bluetooth: 5.0
  • Akkumulátor idő: 26 óra ANC-vel / 35 óra ANC-nélkül
  • Impedancia: 32Ω+/-15%
  • Garancia: 2 év
Ár: 66.990 Ft
nincs készleten
Várható beérkezés:
2023. július 18.

Részletes leírás

Néha csak arra van szükség, hogy kikapcsoljuk a világot és saját magunkra hangolódjunk. A nagy teljesítményű Positive Vibration XL ANC fejhallgató éppen ezt teszi lehetővé.

Köszönhetően a Hibrid Aktív Zajszűrés technológiának bátran dőlj hátra és merülj bele a kedvenc számaidba a zavaró tényezők kizárásával. A fejhallgatót a hosszú zenehallgatásra terveztük, ezért memóriahabos fülpárnákkal láttuk el a maximális komfortért. 

Zökkenőmentes csatlakozás bármely Bluetooth kapcsolódásra képes eszközzel a mély basszus és a prémium tisztaságú hangzásért, amelyet máshol nem fogsz megtapasztalni. Piacvezető akkumulátor idő, amivel ANC bekapcsolása mellett is 26 órányi lejátszási időt élhetsz át, de egészen 35 óráig kitolható ANC nélkül az egész napos hallgatáshoz. Természetesen ez a fejhallgatónk is prémium fenntartható anyagokból készült, mint az FSC® minősítésű fa és újrahasznosítható alumínium.

  • KIVÁLÓ HANGZÁS: Erőteljes és kiegyensúlyozott hangzás a Positive Vibration XL ANC fejhallgatóval, 40 mm-es hi-definition driverekkel a páratlan hallgatási élményért. 
     
  • PRÉMIUM KOMFORT:  A Positive Vibration XL ANC fejhallgatónkat prémium memóriahabos fülpárnákkal és fejpánttal láttuk el a maximális komfortért, hogy kedvenc számaidat és podcasteidet hosszú órákon át kényelemben élvezhesd. 
     
  • TÖLTHETŐSÉG & KOMPATIBILITÁS : A fejlett gyorstöltés technológiának köszönhetően 26 órányi lejátszási időt érhetsz el Aktív Zajszűréssel és 35 órát Aktív Zajszűrés nélkül az egész napos hallgatáshoz. Kompatibilis iOS és Android rendszerekkel, amivel megtapasztalhatod a klasszikus Marley hangzást függetlenül attól milyen módon csatlakozol.
     
  • KÉNYELMI FUNKCIÓK: Ideális home office társként a Positive Vibration XL ANC fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezés a kényelmes telefonbeszélgetésekhez és a hangvezérléshez. Vezérelheted a hangerőt és a lejátszást, ha az eszközöd éppen nincs kéznél.
     
  • FENNTARTHATÓ ANYAGOK: Fokozd a természetes stílust a Marley üzenetével az előállítás és fenntarthatóság jegyében. A vezeték nélküli fejhallgatónk FSC® minőségű fa, újrahasznosítható alumínium, környezetbarát REWIND™ szövet, tartós rozsdamentes acél felhasználásával készült és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban szállítjuk.

Termékadatok

Típusszám EM-JH151-SB
Bluetooth 5.0
Akkumulátor idő 26 óra ANC-vel / 35 óra ANC-nélkül
Impedancia 32Ω+/-15%
Garancia 2 év
Hangszóró átmérő 40 mm
Frekvencia tartomány 20Hz - 20 000Hz
Hatótávolság ≥12m
Érzékenység 105+/-3dB
Kimeneti teljesítmény 20mW
Mikrofon érzékenység -37±1.5dB
Méret 185mm x 92mm x 178mm
Súly 0.254 kg
Töltési idő 2 óra
Gyorstöltés 15 perc / 2 óra
Akkumulátor kapacitás 500mAh

 

A kategória további termékei

© 2024 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálatok túlterheltsége miatt
csak a 2023. december 18-ig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni az ünnepek előtti kiszállítást.

2023. december 18 után leadott megrendelések kiszállítása már csak januárban fog megtörténni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére
xx
Miért vásároljon tőlünk?
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Az Eurowares Trading Kft. az oldalon megvásárolható termékek kizárólagos magyarországi importőre. Minden termékünk közvetlenül a gyártóktól származik, így ha tőlünk vásárol, biztos lehet benne, hogy kizárólag eredeti terméket fog kézhez kapni.
Szakértő segítség, megbízható információk Kollégáink jó termékismerettel, közvetlenül gyári információkkal felvértezve várják kérdéseiket az info@eurowares.hu email címen. Minden kérdésre igyekszünk azonnal, de maximum 24 órán belül szakértői választ adni. Sürgős esetben telefonon is készséggel állunk rendelkezésére.
Értesüljön újdonságainkról első kézből A forgalmazott márkáink Magyarországra újonnan bevezetett termékei teljes választékban garantáltan nálunk jelennek meg először, így oldalunkon elsőként találkozhat a legújabb fejlesztésekkel és különleges, egyedi kollekciókkal is.