Eurowares ügyfélszolgálat: +36 (52) 531 268
HoMedics
STRETCH Jóga masszírozó matrac
Cikkszám: 210
-33%
STRETCH Jóga masszírozó matrac
HoMedics
STRETCH Jóga masszírozó matrac
Cikkszám: 210
 • Típusszám: YMM-1500-EU
 • Maszázstípus: Jóga
 • Massszázsvariációk száma: 4 program
 • Garancia: 2 év
Lista ár: 74.990 Ft
Ár: 49.990 Ft
készleten

Részletes leírás

​Az ellazulás, felfrissülés új módja

Fedezze fel a HoMedics STRETCH masszírozó matraccal a tökéletes felfrissülést és relaxációt!

A jóga által inspirálva alkotta meg a HoMedics a ​STRETCH​ matracot, négy külön programozható zónával. Egyszerű, kézi vezérléssel választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb rogramot, amelyhez a használati útmutató személyreszabott testtartást is ajánl, az Ön rugalmasságának, hajlékonyságának megfelelően.

Programok:

 • forgatás
 • áramlás
 • energizálás
 • nyújtás

További beállítási lehetőségek segítségével a kezelés intenzitását is szabályozhatja

 • alacsony
 • közepes
 • magas

értékek szerint.

A napi nyújtás mindenki számára fontos, sokat segít a test és a lélek regenerációjában, relaxációjában. A STRETCH​ jógamatraccal a nyugodt, és célirányos nyújtást bármikor elérheti az otthona kényelmében.
​Minden kezelés típust szakértők közreműködésével terveztek és valósítottak meg. A STRETCH által keltett mozgás úgy mozgatja át a testét, hogy Önnek semmilyen erőt nem kell kifejtenie. Minél jobban ellazul, annál hatékonyabb a kezelés.

Tippek a STRETCH használatához Karen Brown jógaoktató és a HoMedics vezető tervezője útmutatásai alapján

 • Relaxáljon, és hagyja, hogy a matrac végezze a munkát

Próbálja tudatosan végigvizsgálni a testrészeit a kezelés alatt, és ahol feszültséget érez, lazítsa ki az izmait úgy, hogy engedje a testét nehezebbé és puhábbá válni. A STRETCH által keltett mozgás úgy mozgatja át a testét, hogy Önnek semmilyen erőt nem kell kifejtenie. Minél jobban ellazul, annál hatékonyabb a kezelés.

 • A forgatási művelet hatékonyabbá tétele

A forgató mozgást tartalmazó programoknál még hatékonyabbá tehető a kezelés, ha az alább leírtak szerint kissé elfordítja a fejét.
A váll forgatásakor próbálja lassan elforgatni a fejét a forgatás irányába. Hagyja, hogy a feje elnehezüljön, a füle pedig besüllyedjen a matracba. Amikor a váll visszafelé mozog, engedje a fejét ismét középre mozogni, mielőtt a másik oldalon folytatná.
Csípőforgatásakor tartsa ellazulva a felsőtestét, és hagyja, hogy a vállai elnehezedjenek. Engedje, hogy a csípő ellenállás nélkül emelkedjen. Amikor a jobb csípő megemelkedik, próbálja elforgatni a fejét balra (a másik csípőnél pedig jobbra). Mindig finoman mozogjon, és a mozgások között térjen vissza semleges pozícióba. Ha a nyakban fájdalmat érez, kisebb mozgásokat végezzen, vagy próbáljon párnát használni mindkét oldalon, hogy forgatáskor a fej megpihenhessen.

 • Lélegzés

Ha feszültséget vagy kényelmetlenséget érez a kezelési program során, próbálja elképzelni, hogy a lélegzetét a problémás terület felé irányítja. Lassan és mélyen, orron keresztül lélegezzen. Ha nem okoz problémát, megpróbálhatja megnyújtani a kilégzést úgy, hogy akár 50%-kal hosszabb legyen, mint a belégzés. A ritmus felvételéhez számoljon 4-ig a belégzésnél és 6-ig a kilégzésnél. Kilégzéskor süllyedjen mélyebbre a matracba.

 • Próbálja változtatni a helyzetét a matracon

A STRETCH úgy van kialakítva, hogy bármilyen testalkathoz használható legyen. A kezelés érzete némileg módosítható, ha kissé közelebb fekszik a matrac elejéhez vagy végéhez. A hatás magasságtól és testarányoktól függően mindenkinél más, ezért érdemes megkeresnie saját kedvenc testhelyzetét.

 • Szoktassa magát hozzá a rendszeres kezelésekhez

A kezeléseket tetszés szerint ismételheti, de – mint minden újdonság esetén – érdemes lassan és fokozatosan felépíteni a programot, amíg a teste meg nem szokja a kezeléseket. Javasolt 1-es fokozaton, kis intenzitással kezdeni, majd legalább 48 órát várni a következő kezelésig. Ezután fokozatosan növelheti a kezelések gyakoriságát, és végül akár naponta vagy naponta kétszer is végezhet kezelést.

 

Termékadatok

Fel
Típusszám YMM-1500-EU
Maszázstípus Jóga
Massszázsvariációk száma 4 program
Garancia 2 év

 

A kategória további termékei

© 2016 - 2018 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Lap tetejére