Eurowares ügyfélszolgálat: +36 (52) 531 268
Iluminage
Mé My Elos Touch 300k Tartós szőrtelenítő készülék
Cikkszám: 3
Mé My Elos Touch 300k Tartós szőrtelenítő készülék
Iluminage
Mé My Elos Touch 300k Tartós szőrtelenítő készülék
Cikkszám: 3
 • Technológia: elos (IPL+RF)
 • Garantált villanásszám: 300.000
 • Kezelőfej: cserélhető
 • Energialeadás: max. 9 J/cm2
 • Kezelőfelület: 3 cm2
Ár: 129.990 Ft
készleten

Részletes leírás

Mé My Elos Touch 300K Tartós szőrtelenítő készülék (villanófényes+rádiófrekvenciás) adatai

A Mé My Elos Touch 300K Tartós szőrtelenítő készülék egyedülálló elos™ technológiával működik amely a tökéletes szőrtelenítő megoldás - biztonságos, kényelmes és gyors módja a tartósan sima és szép bőr elérésének.
Az IPL (villanófény) és az RF (bi-poláris rádiófrekvencia) technológia kombinációja kíméletesebb kezelést biztosít, és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. A mé a kíméletes elos™ technológiának köszönhetően biztonságosan használható az arc szőrtelenítésére is.
A mé az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely MINDEN szőrszínre hatékonyan alkalmazható, beleértve a vörös, ősz és szőke szőrszálakat is.
 

 


A Mé My Elos Touch 300K Tartós szőrtelenítő az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely az IPL kisebb energiakibocsájtása révén testkezelésre a Fitzpatrick féle bőrtípus táblázat szerinti ÖSSZES bőrtípusra használható. Az elos™ technológia eddig kizárólag orvosok rendelkezésére állt professzionális orvosi esztétikai készülékekben, azonban a mé szőrtelenítő készülékkel mindenki számára elérhető lett otthoni használatra is. Az elos™ technológia hatékonyabb, biztonságosabb, gyorsabb, és használata kellemesebb, mint a hagyományos lézer vagy IPL kezelések.

Világszerte több mint 3 millió professzionális elos™ szőrtelenítő kezelést végeznek évente. Az elos™ több mint klinikailag tesztelt technológia, az elos™ orvosilag is bizonyított!

Hogyan működik az elos™ technológia?

Egy elos™ impulzus két részből tevődik össze:

 • Villanófényből (IPL) és Bi-poláris rádiófrekvenciából (RF)

\"""\"

Az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) energia hővé alakul át, és szelektíven melegíti a szőrszálat és a szőrtüszőt. Az elektromos áram (RF) tovább melegíti a már előmelegített szőrtüszőt, ezzel tovább roncsolja azt.
Mivel a két energia összeadódik, alacsonyabb fényenergia is elegendő a hatékony kezeléshez, ezért magas hatékonyságú, biztonságos, kényelmes és minden bőrtípusra alkalmazható. Mélyebb behatolást tesz lehetővé, ezzel is növelve a hatékonyságot. Az alacsonyabb energiaszint magasabb impulzusszámot is lehetővé tesz - mivel kevésbé melegszik a kezelőfej -, így csökken a kezelési idő.

Az elos™ jelenleg a legfejlettebb orvosi esztétikai technológia a világon.

A mé használata kényelmes és kellemes

 • A mé könnyedén, folyamatos mozgással végzi a dolgát, csupán arra kell figyelni, hogy az RF kontaktfejek folyamatosan érintkezzenek a bőrrel.
 • A mé-nél nincs bélyegző effektus (amikor egy-egy villanás a kezelőfej lenyomásával aktiválódik), nincs szükség minden villanás utáni gombnyomásra, a mé-hez nincs szükség zselék, kontóaktanyagok használatára.
 • A mé továbbfejlesztett hűtési rendszerének (a fejet működés közben egy beépített ventilátor folyamatosan hűti) és a kezelőfej dupla üvegezésének köszönhetően a kevésbé melegedő kezelőfelület kellemesebb kezelési érzetet biztosít.
 • A mé, ha használja a kezelőfejre csatlakoztatható kiegészítő epiláló vagy borotva fejet (nem tartozék), nem igényel külön előkészületet. A kezelendő bőrfelület előkészítése és a szőrtelenítés egy lépésben elvégezhető.

A mé gyors
A kezelőfej folyamatos mozgásának köszönhetően egy teljes láb szőrtelenítése kb. 10 percet, a teljes test szőrtelenítése kb. 30 percet vesz igénybe.

A mé gazdaságos
A mé kezelőfeje:

 • 300.000 impulzust képes leadni,
 • Előírás szerinti használat mellett (egy felhasználó esetén) élettartama több, mint 10 év,
 • Számos más típusú szőrtelenítő készülékkel szemben a mé kezelőfeje cserélhető(!!!)

Termékadatok

Fel
Technológia elos (IPL+RF)
Garantált villanásszám 300.000
Kezelőfej cserélhető
Energialeadás max. 9 J/cm2
Kezelőfelület 3 cm2
Szabályozhatóság 3 erősségi fokozat
Biztonság dupla üvegezésű kezelőfej, nincs szükség bőrérzékelő szenzorra
Garancia 2 év

A kategória további termékei

© 2016 - 2018 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...
Lap tetejére