Eurowares ügyfélszolgálat: +36 (52) 531 268 | +36 (30) 633-9360
HoMedics
Iluminage elos™ Touch forever tartós szőrtelenítő
Cikkszám: 591
Iluminage elos™ Touch forever tartós szőrtelenítő
HoMedics
Iluminage elos™ Touch forever tartós szőrtelenítő
Cikkszám: 591
  • Technológia: elos™ (IPL+RF)
  • Villanásszám: minimum 500.000
  • Energialeadás: 9 J/cm2
  • Energia szintek: 3 fokozat
  • Kezelőfelület: 3 cm2
Ár: 169.990 Ft
készleten

Részletes leírás

Iluminage elos™ Touch Unlimited Tartós szőrtelenítő készülék (villanófényes+rádiófrekvenciás) adatai

Az Iluminage elos Touch Forever Tartós szőrtelenítő egyedülálló elos™ technológiával működik a tökéletes szőrtelenítés érdekében - biztonságos, kényelmes és gyors módja a tartósan sima és szép bőr elérésének. Az IPL (villanófény) és az RF (bi-poláris rádiófrekvencia) technológia kombinációja kíméletesebb kezelést biztosít, és hatékonyan távolítja el a szőrszálakat. Az Iluminage Touch a kíméletes elos™ technológiának köszönhetően biztonságosan használható az arc szőrtelenítésére is. Az Iluminage Touch az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely MINDEN szőrszínre hatékonyan alkalmazható, beleértve a vörös, ősz és szőke szőrszálakat is.

Az Iluminage elos Touch Forever Tartós szőrtelenítő az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely az IPL kisebb energiakibocsájtása révén testkezelésre a Fitzpatrick féle bőrtípus táblázat szerinti ÖSSZES bőrtípusra használható. (Arckezelés esetén az 1-5 bőrtípusokra.) Az elos™ technológia eddig kizárólag orvosok rendelkezésére állt professzionális orvosi esztétikai készülékekben, azonban az Iluminage Touch szőrtelenítő készülékkel mindenki számára elérhető lett otthoni használatra is. Az elos™ technológia hatékonyabb, biztonságosabb, gyorsabb, és használata kellemesebb, mint a hagyományos lézer vagy IPL kezelések.Világszerte több mint 3 millió professzionális elos™ szőrtelenítő kezelést végeznek évente. Az elos™ több mint klinikailag tesztelt technológia, az elos™ orvosilag is bizonyított!

Hogyan működik az elos™ technológia?

Egy elos™ impulzus két részből tevődik össze:

  • Villanófényből (IPL) és
  • Bi-poláris rádiófrekvenciából (RF)

Az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) energia hővé alakul át, és szelektíven melegíti a szőrszálat és a szőrtüszőt. Az elektromos áram (RF) tovább melegíti a már előmelegített szőrtüszőt, ezzel tovább roncsolja azt.
Mivel a két energia összeadódik, alacsonyabb fényenergia is elegendő a hatékony kezeléshez, ezért magas hatékonyságú, biztonságos, kényelmes és minden bőrtípusra alkalmazható. Mélyebb behatolást tesz lehetővé, ezzel is növelve a hatékonyságot. Az alacsonyabb energiaszint magasabb impulzusszámot is lehetővé tesz - mivel kevésbé melegszik a kezelőfej -, így csökken a kezelési idő. Az elos™ jelenleg a legfejlettebb orvosi esztétikai technológia a világon.

Az Iluminage Touch használata kényelmes és kellemes

  • Az Iluminage Touch könnyedén, folyamatos mozgással végzi a dolgát, csupán arra kell figyelni, hogy az RF kontaktfejek folyamatosan érintkezzenek a bőrrel.
  • Az Iluminage Touch használata közben nincs bélyegző effektus (amikor egy-egy villanás a kezelőfej lenyomásával aktiválódik), nincs szükség minden villanás utáni gombnyomásra, nincs szükség zselék, kontóaktanyagok használatára.
  • Az Iluminage Touch továbbfejlesztett hűtési rendszerének (a fejet működés közben egy beépített ventilátor folyamatosan hűti) és a kezelőfej dupla üvegezésének köszönhetően a kevésbé melegedő kezelőfelület kellemesebb kezelési érzetet biztosít.

Az Iluminage Touch gyors
A kezelőfej folyamatos mozgásának köszönhetően egy teljes láb szőrtelenítése kb. 10 percet, a teljes test szőrtelenítése kb. 30 percet vesz igénybe.Az Iluminage Touch gazdaságos

A Forever kezelőfej - minimum 500.000 villanásszámával - előírás szerinti használat melletti (egy felhasználó esetén) élettartama több, mint 10 év.

Termékadatok

Fel
Technológia elos™ (IPL+RF)
Villanásszám minimum 500.000
Energialeadás 9 J/cm2
Energia szintek 3 fokozat
Kezelőfelület 3 cm2
Biztonság Minden bőr- és szőrszínre hatékony és biztonságos
Garancia 2 év

A kategória további termékei

© 2016 - 2022 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálatok túlterheltsége miatt
csak a 2021. december 15-ig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni az ünnepek előtti kiszállítást.

2021. december 16 után leadott megrendelések kiszállítása már csak januárban fog megtörténni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére
xx